De mest populära bettingbonusarna

Betting på sport har blivit en populär aktivitet för många svenskar och bettingsidor lockar nya kunder med olika typer av spelbonusar för odds. En betting bonus kan vara ett incitament för spelare att välja en viss bettingsida över en annan. Olika typer av bonusar inkluderar insättningsbonusar, gratisspel, riskfria spel och boostade odds. Med en bonus får du mer pengar att spela för och låter samtidigt spelbolagen ta en del av risken. Nedan följer en sammanfattning av några av de mest populära oddsbonusarna som erbjuds av svenska bettingsidor.

Spelbolag
Fördelar
Bonus
Vårt betyg
Spela
1
Gratisspel på upp till 1000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
2
100% upp till 2000 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr gratisspel
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
4
500 kr + 100 free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller
5
100% upp till 500 kr

Insättningsbonusar för nya kunder

En av de mest populära oddsbonusarna som svenska bettingsidor erbjuder är en välkomstbonus i form av en insättningsbonus. Detta är en bonus som ges till dig som ny spelare när du registrerar dig och gör sin första insättning. Ofta är insättningsbonusen 100% upp till 1000 kronor vilket innebär att om du sätter in 1000 kronor får du ytterligare 1000 kronor att spela för.

Det vanligaste alternativet för en välkomstbonus som insättningsbonus är just 100% bonus upp till 1000 kronor. Detta erbjudande finns tillgängligt på många av de större svenska bettingsidorna och det kan hjälpa dig som spelare att komma igång på bästa sätt.

De mest populära bettingbonusarna

Endast en bonus per spelare och licens

Det är viktigt att notera att en spelare bara kan ta emot en bonus per spelare och licens. Detta innebär att om en du har utnyttjat en välkomstbonus på en bettingsida kan du inte ta emot en annan bonus på samma spelbolag eller på en annan bettingsida som har samma svenska licens.

Därför ska du noggrant överväga om du vill ta emot oddsbonusen innan du gör detta. Du kan nämligen inte få fler bonusar från samma bettingsida eller ens de som delar licens. Men samtidigt finns det många licenstagare i Sverige idag vilket är en stor fördel.

Riskfria spel är en populär odsbonus 

Riskfria spel är en annan populär oddsbonus som du kan ta del av när du spelar på svenska bettingsidor. Denna typ av bonus ger dig pengarna tillbaka om ditt första spel hos bettingsajten inte resulterar i en vinst. Om du vinner på ditt första spel får du behålla vinsten men om du förlorar får du pengarna tillbaka som en bonus.

Detta kan hjälpa dig att prova på en bettingsida utan att riskera att förlora pengar på ditt första bet. Riskfria bets är vanligtvis begränsade till en viss summa och kan ibland endast användas på utvalda evenemang. Vill du öka dina chanser att vinna och samtidigt minimera risken för förluster kan ett riskfritt spel vara ett bra alternativ för dig.

Free bets är en populär bonus hos spelbolagen

Gratisspel, också kallat free bets, är en annan typ av oddsbonus som du kan ta del av när du spelar på svenska bettingsidor. Denna typ av bonus ger dig möjligheten att placera ett bet utan att riskera dina egna pengar. Gratisspel är idag ibland tillgängligt som en välkomstbonus för dig som spelare. Detta kan vara ett bra sätt för dig att testa på odds på en ny sport eller en ny bettingsida utan att riskera några av dina egna pengar. 

Ofta betalas eventuella vinster ut direkt utan omsättningskrav. Däremot brukar spelbolaget ta tillbaka insatsen som de givit och endast betala ut vinsterna utan omsättningskrav. Det är något vi tror att du kommer att uppskatta.

Boostade odds har försvunnit något

Boostade odds är en annan populär typ av oddsbonus som erbjuds av svenska bettingsidor. Men det har blivit allt mindre vanligt eftersom den endast kan ges till nya kunder numera.  Denna typ av bonus innebär att oddsen på ett specifikt evenemang ökar vilket ger dig en högre potentiell vinst om deras spel är framgångsrikt. Oddsen ökar till en nivå som egentligen inte speglar det sannolika utfallet. 

Boostade odds ges som sagt endast som välkomstbonus idag. Detta kan vara ett bra sätt för dig att öka din potentiella vinst och göra ditt spelande mer lönsamt. Det är dock viktigt att notera att boostade odds vanligtvis är tillgängliga för ett begränsat antal evenemang och under en begränsad tidsperiod samt med maxtak.

Sammanfattning om de mest populära oddsbonusarna

Svenska bettingsidor erbjuder ett brett utbud av oddsbonusar för att locka spelare. De mest populära bonusarna inkluderar välkomstbonusar som insättningsbonusar, gratisspel, riskfria spel och boostade odds. Insättningsbonusar ger spelare extra pengar att spela för baserat på hur mycket de sätter in på sidan, medan gratisspel och riskfria spel ger spelare chansen att placera ett spel utan att riskera sina egna pengar. Boostade odds ger spelare högre potentiell vinst genom att öka oddsen på specifika evenemang. 

Det är viktigt att läsa igenom regler och villkor för varje bonus noggrant för att se till att du förstår hur bonusen fungerar och vad som krävs för att kunna ta ut eventuella vinster. Med rätt användning kan oddsbonusar hjälpa dig som spelare att öka dina chanser att vinna och samtidigt minska risken.